نحوه مصرف شیاف آنتی هموروئید (عکس+عوارض)

شیاف انتی هموروئید

بواسیر یا همان هموروئید تورم عروق مقعدی و یا بالشتک های هموروئید است. در اثر این بیماری عروق گشاد و متورم شده و فرد بیمار با عبور مدفوع سفت دچار درد، خونریزی، سوزش و خارش می شود. از طرفی چون این عروق در کانال مقعد متورم شده اند، ممکن است، احساس کامل نبودن عمل  دفع روی دهد. بواسیر بیماری شایعی است که در اثر عوامل متعددی ایجاد می شود، این عارضه اغلب در میان زنان شایعتر از مردان است.

از عوامل ایجاد کننده بواسیر می توانیم به یبوست مداوم، زایمان، بارداری، چاقی، جابه جایی اجسام سنگین اشاره کنیم. مهمترین عامل این بیماری در اغلب مواقع همان یبوست است. یبوست موجب دفع سخت شده و فشار زیادی را به عروق مقعدی وارد می کند. درمان بواسیر بسته به نوع بیماری و درجات آن متفاوت است. اگر بیماری در مراحل ابتدایی خود باشد، می توان از روش های درمان خانگی هموروئید استفاده نمود. روش های درمان بواسیر در خانه شامل حمام سیتز، مصرف فیبر و آب کافی به منظور رفع یبوست است. اما یکی از درمان های ساده و گاهاً موثر استفاده از شیاف آنتی هموروئید برای درمان این بیماری است.

شیاف آنتی هموروئید برای چیست

شیاف آنتی هموروئید
عکس شیاف آنتی هموروئید

ایپروئید یکی از داروهای پرکاربرد و موثر برای درمان بواسیر است. این دارو تاثیرات مختلف بر بدن داشته و در مقایسه با پماد آنتی هموروئید تاثیر سریع تری در درمان این عارضه دارد. علاوه بر بواسیر از این دارو می توان جهت درمان سایر بیماری های نشیمنگاه مانند شقاق ، فیستول و التهاب روده استفاده نمود.

ایپروئید حاوی ماده ای به نام فنیل افرین است که می تواند موقتاً عروق متورم شده را بهبود بخشد. از دیگر تاثیرات این شیاف می توانیم به خاصیت قابض، ضد التهاب و ضد درد و بی حس کننده موضعی اشاره کنیم که موجب می شود علائم این بیماری مانند درد مقعد، سوزش مقعد و التهاب از بین برود. پس از استفاده از این شیاف، محتویات آن به شکل لایه ای محافظ درآمده و از التهاب بیشتر به هنگام دفع جلوگیری می نماید.

مطاله بیشتر : وازلین برای درمان بواسیر

نحوه مصرف شیاف ایپروئید (آنتی هموروئید)

قبل از مصرف این شیاف توجه داشته باشید که مصرف آن تنها با مشورت پزشک و در جهت بهبود بیماری های مقعدی مجاز است. همچنین لازم است در مورد نحوه مصرف و تعداد دفعات مصرف دارو با پزشک مشورت نمایید. برای مصرف این شیاف نکات زیر را به یاد داشته باشید:

  • بهداشت را رعایت نموده و قبل از مصرف ایپروئید دست های خود را با آب و صابون بشویید.
  • برای مصرف راحت تر می توانید سطح ایپروئید را با چند قطره آب خیس نمایید.
  • نحوه گذاشتن شیاف آنتی هموروئید عبارت است از دراز کشیدن به سمت چپ بدن و خم کردن پای راست و سپس وارد کردن شیاف.
  • بعد از وارد شدن ایپروئید چند دقیقه دراز بکشید.
  • تا یک ساعت پس از قرار دادن شیاف از دفع بپرهیزید.
  • بهترین زمان مصرف شیاف آنتی هموروئید بعد از اجابت مزاج است.
  • حداکثر تعداد مجاز مصرف این دارو 4 مرتبه در طول روز است.
  • مصرف ایپروئید برای مادران باردار و کودکان باید زیر نظر پزشک باشد، زیرا احتمال بروز عوارض وجود دارد.

در صورتی که پس از طی 7 روز از مصرف این دارو بهبودی حاصل نشد، لازم است مصرف دارو را قطع کرده و با پزشک در مورد سایر روش های درمانی مشورت نمایید. حداکثر مقدار مصرف شیاف آنتی هموروئید 4 بار در یک روز است به این معنی که شیاف آنتی هموروئید هر 6 ساعت یک بار میتواند استفاده شود.

عوارض شیاف آنتی هموروئید

مصرف این دارو عوارض جانبی خاصی را به دنبال ندارد، اما ممکن است در برخی افراد عوارض کوتاه مدتی مشاهده شود. این عوارض عبارتند از:

  • سردرد
  • افزایش ضربان قلب
  • لرزش بدن
  • مشکلات مربوط به خواب
  • سوزش و بثورات پوستی در صورت استفاده بیش از حد

تداخلات دارویی شیاف آنتی هموروئید

در صورتی که دچار هر نوع بیماری خاص هستید، قبل از مصرف این شیاف با پزشک خود مشورت نمایید. به خصوص افرادی که دچار بیماری های دیابت، پرکاری تیروئید، فشار خون بالا، مشکلات قلبی و ادرار هستند. همچنین مصرف این شیاف برای افراد مبتلا به عفونت های ثانویه، ضایعات قارچی و ویروسی و ضایعات سلی ممنوع است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا